Nakon nereda u Sarajevu, vozila s Hajdukovim navijačima kamenovana u Konjicu

Vozila s navijačima splitskoga “Hajduka” po povratku iz Sarajeva kamenovana su u četvrtak kasno navečer prigodom prolaska kroz Konjic, no tom prigodom nitko nije ozlijeđen, izvijestili su u petak iz policijskih izvora.

“Kolona autobusa, kombija i vozila s navijačima “Hajduka” iz Splita kamenovana je tijekom prolaska kroz Konjic”, rekao je za medije u Mostaru ravnatelj policije Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Amir Begić.

Napad se dogodio iza 23 sata. Po njegovim riječima, ova je kolona pod snažnom policijskom pratnjom ispraćena do Mostara i Metkovića.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Srećko Bošnjak dodao je da nije bilo većih oštećenja na vozilima nakon kamenovanja. Dodao je da se skupina navijača Hajduka zaustavila u Konjicu, no da nije došlo do sukoba zbog policijske pripravnosti.

Opovrgnuo je medijske navode da su navijači Hajduka, torcidaši, napadnuti na ulazu u istočnom dijelu Mostara.

2 Comments

  1. SVE JE TO NAPRAVLJENO UZ PODRSKU MUSLIMANSKE VRHUSKE U SARAJEVU,,UZ NJIHOVU PODRSKU SE JAVNO U SARAJEVU SPALJUJU ZASTAVE HRVATSKOG NARODA,,TURSKE ZELENE SU IM SVETINJA–VEC su OSUDILI KISELJAK KAO METU MODERNOG ETNICKOG CISCENJA,,SMRAD SARAJEVSKI JE UNAPRIJED ZNAO DA SU TO HRVATI BIH–NA NJEGOVU ZALOST OD 10 POVRIJEDJENIH,,4 SARAJLIJE–OSTALIH 6 SVI IZ REPUBLIKE HRVATSKE–RECI NESTO–ZASTO OPTUZI UNAPRIJED HRVATE BIH

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*