Napadnut predsjednik Federacije BiH Živko Budimir

Tijekom noći predsjednik Federacije Živko Budimir i zastupnik u Federalnom parlamentu Željko Asić prijavili su Policijskoj upravi Mostar napad u kojem je Asić lakše povrijeđen, a Budimiru je prijećeno smrću.

Policija istražuje događaj, u kojem je za sada poznato da su Asić i Budimir napadnuti na svadbenom slavlju u Kruševu kod Mostara. Do incidenta je došlo kada je, za sada nepoznata osoba, predsjedniku Federacije Živku Budimiru verbalno prijetila smrću. Zastupnik u Federalnom parlamentu Željko Asić fizički je napadnut kada je pokušao smiriti situaciju.

Kako je za Bljesak.info rekao glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak, Budimir i Asić su napadnuti fizički i verbalno u svadbenom salonu “Maestral” u Kruševu, gdje su bili prisutni na svadbenom veselju.

Prema kazivanju Bošnjaka, Asić je primio više udaraca i zadobio je lakše tjelesne ozljede, dok je Budimir primio ozbiljne prijetnje smrću.

3 Comments

    • TREBA OSUDITI STROGO NAPADAČE NA BUDIMIRA I UVESTI STROGE ZAKONE I ZATVORSKE SANKCIJE ZA SVAKOGA KOJI POKUŠA NAPADATI PREDSTAVNIKE VLASTI U FRDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE.

      • NARAVNO KADA HDZ BiH SADA STRIJEPI ZA KRIMINALNE RABOTE U PROŠLI PROPALI 20 GODINA.JEDINO UBISTVA I LINČ SU BORBA PO HDZ BiH ZA JEDNAKOPRAVNOST HRVATA U BOSNI I HERCEGOVINI.SAMO NAPRIJED HSP BiH.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*