“Ne treba mi PR agencija!” Milan Bandić neće voditi kampanju uoči lokalnih izbora

milan-bandicGradonačelnik Zagreba Milan Bandić odlučio je da za novu kandidaturu neće imati predizbornu kampanju. “Građani dobro znaju tko je tko u gradu i meni takve stvari ne trebaju”, istaknuo je Bandić.

“Neću imati kampanju, niti nikakvu PR agenciju. Meni ne treba nikakva agencija ni dodatna prezentacija mojim sugrađanima.Mene sugrađani dovoljno dobro poznaju, a mislim da sam upoznao sugrađane u ovih 13 godina”, rekao je Bandić dodavši da će novac, koji će biti uplaćen za njegovu kampanju, donirati u humanitarne svrhe.

“Svaku kunu koju dobijem na račun koji po zakonu trebam i moram otvoriti od idućeg tjedna, bit će utrošena u zakladu za moždani udar koju sam osnovao nakon mog moždanog udara” Osnivanje nove stranke, poručio je Bandić, zanimljiva je ideja, ali to u ovom trenutku nije opcija.

“Ne razmišljam o tome . To je bio spin određenih medija da me se gurne u stranu, da me se strpa u ideološki rov. Bio sam u jednoj stranci 18 godina, gradio je zajedno s pokojnim Račanom, živim socijaldemokraciju zadnjih 13 godina, a jedna istinska socijaldemokracija ne bi loše došla Hrvatskoj”, pojasnio je.

Referirao se Bandić i na to da je Zagreb najskuplji grad u Europi. “Odgovorno tvrdim da to nije točno, da je to spin i predizborni trik. Znate li što je statistika? Točan broj netočnih podataka. Danas imate naslovnicu da smo najugodniji grad za život. Ne znam kome povjerovati. To je sve predizborna kuhinja, ali idući tjedan ćemo te usporedne podatke objaviti”, rekao je Bandić i poručio novinarima: “Ako ne budete objavili, platit ću oglas da upoznam moje sugrađane s podacima”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*