Nositelj HSP-ove liste pred svjedocima šamarao suprugu?!

U emisiji ‘Nedjeljom u dva’ Hrvatske televizije voditelj Aleksandar Stanković šokirao je svog gosta Danijela Srba, predsjednika HSP-a, otkrivši mu da je Dražen Keleminec, čovjek koji će biti nositelj liste HSP-a u jednoj izbornoj jedinici, nasilnik koji je 2000. godine u redakciji Večernjeg lista pred svjedocima šamarao svoju suprugu, prenosi Tportal.

Daniel Srb i Dražen Keleminec
Nakon što je Srb potvrdio da s HSP-om na izbore izlazi i Autohtona hrvatska stranka prava Dražena Keleminca, Stanković ga je zapitao nije li taj isti Keleminec počasnog predsjednika HSP-a, Antu Đapića, koji se također kandidira na ovim izborima, 2008. godine prijavio USKOK-u zbog nezakonitog bogaćenja. Podsjetio je i da je Keleminec na Đapićevu adresu uputio i ozbiljne optužbe za premlaćivanje, tvrdeći da je navodno zbog njega dva puta dobio batine, no sud to nije utvrdio. Potez da nakon svega upravo Keleminec bude nositelj liste HSP-a u jednoj izbornoj jedinici, Stanković je nazvao paradoksom, no Srb, pak, tvrdi da je to pokazatelj širine okupljanja domoljubnih političkih snaga.

Ipak, pitanjem zna li da je čovjek koji će biti nositelj liste HSP-a svoju suprugu 2000. godine šamarao u redakciji Večernjeg lista, Srb je ostao zatečen. Predsjedniku HSP-a, koji je na tren ostao bez teksta, Stanković je potom pokazao i fotografiju nemilog događaja iz Večernjakove redakcije, zapitavši ga kako mu takva osoba kao što je Keleminec može biti kandidat i nositelj liste?

“Moram reći da sam iznenađen. Ovo je informacija za koju do sada nismo znali pa ćemo se sukladno tome prema tome i odnositi”, rekao je vidno zbunjeni Danijel Srb, piše Tportal i napominje da nam sada ostaje vidjeti hoće li Stankovićevo otkriće Keleminca stajati kandidature.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*