Oba HDZ-a uputila prigovor protiv “60 minuta” zbog etiketiranja dužnosnika fašistima

Dva od četiri prigovora na emisiju FTV-a “60 minuta” u kojoj su političari i javne osobe iz Republike Srpske (RS) i BiH prikazane kao fašisti, Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK) podnijele su stranke HDZ BiH i HDZ 1990.

U RAK-u je rečeno “Glasu Srpske” da se ova dva prigovora, zajedno s prigovorima predsjednika NVO “Croatia libertas” Lea Pločkinića i hrvatskog novinara Denisa Kuljiša još razmatraju.

Glasnogovornik HDZ-a 1990 Veso Vegar potvrdio je da je ova stranka uputila prigovor na emisiju “60 minuta”.

– Na taj korak smo se odlučili zbog priloga emitiranog nedavno u jednoj od emisija `60 minuta` u kojoj je slikovno i tonski sugerirano da su hrvatski političari fašisti, rekao je Vegar. On je dodao da ta činjenica vrijeđa Hrvate, te da javni medij ne može tako  iznositi ocjene o pripadnicima jednog od konstitutivnih naroda u BiH, prenosi agencija Srna.

1 Comment

  1. Muslimanska Televizija, sazet ce svu mrznju protu Hrvata i Srba. Tim dokazuju kakvu zele B.i Hercegovinu. Ta politika dovece do unistenja B.i Hercegovine. Sva njihova gluma multikulturno drustv. Dobiva novo lice i nalicje Muslimanske politike. Nazivat politicare Hrvate Fasisti poput kurve kad kaze drugoj zini daje ona kurva. Muslimani nazivaju drue narode a ustvari oni su ti koji vode politiku fondumentalnog fasizma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*