Obdukcija pokazala da se medicinska sestra objesila, Morrissey za njenu smrt krivi kraljevsku obitelj

Medicinska sestra pronađena mrtva nakon što ju je nasamario australski radio, čiji se voditelji, raspitujući se za zdravlje Kate Middleton, pretvarali kao kraljica Elizabeta II. i princ Charles, objesila se, piše u obdukcijskom nalazu objavljenom u Londonu.

Jacinthu Saldanhu (46), majku dvoje djece, otkrila je u petak 7. prosinca kolegica i jedan čuvar u stanu rezerviranom za medicinske sestre londonske bolnice King Edward VII. gdje je radila i gdje se Kate liječila, prema istom izvoru.

Pronađena je obješena. U ovom trenutku okolnosti smrti nisu sumnjive, istaknuo je policijski časnik koji je iznio zaključke nalaza.

Na jednom zapešću imala je tragove ozljeđivanja, dodao je on. Dvije poruke pronađene su u njezinoj sobi, a treća među njezinim stvarima.

Policija sada pregledava sva njezina pisma, e-mailove i telefonske pozive, intervjuira njezine prijatelje, obitelj i kolege kako bi ustanovila što se dogodilo. Iduće saslušanje u uredu mrtvozornika zakazano je za 26. ožujka kako bi se mogle istražiti sve okolnosti.

Samoubojstvo Jacinthe Saldanhe šokirao je mnoge pa i Stevena Patricka Morrisseya, nekadašnjeg vođu popularnih Smithsa, koji je za smrt nesretne žene okrivio kraljevsku obitelj.

Poznati antirojalist bez dlake na jeziku obrušio se na kraljevsku obitelj koju je još jednom prozvao diktatorskom.

“Pa teško je ne vidjeti ih drukčije. Što su oni drugo? Studija povijesti monarhije je povijest zločina i klanja. Što tu imamo slaviti? I dakako, u Engleskoj se danas ništa ne smije reći protiv njih. Pogledajte, pa nitko ne proziva Kate Middleton za smrt te žene. A ona bi trebala osjetiti bar djelić krivnje jer je boravila u toj bolnici i to, koliko ja vidim, bez ikakva razloga. Ona ne osjeća stid zbog smrti žene. Arogancija britanske kraljevske obitelji je zapanjujuća. Zašto dopuštamo da to tako bude, stvarno ne bih znao reći”, kazao je Morrissey, piše Večernji list.

“Kakvo je njeno zdravstveno stanje? Je li to anoreksija ili trudnoća, mi to ne znamo. I već tako brzo jutarnje mučnine? Ta jadna žena umrla je čim je izašla iz bolnice. To mi je jako sumnjivo. Siguran sam da je palača izvršila ogroman pritisak na tu jadnu medicinsku sestru. No, o tome se ne priča u medijima. Siguran sam da je medijski pritisak gurnuo nesretnu ženu u smrt. No o tome se također ne piše, a njezina će tragedija sljedeći tjedan biti zaboravljena”, objasnio je jedan od najpopularnijih britanskih pjevača te time još jednom potvrdio kontroverznost vlastita statusa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*