Odluka o naplati parkiranja u Mostaru i dalje na čekanju

Gradsko vijeće Mostara održalo je danas sjednicu s čijeg su dnevnog reda poskidane najzanimljivije točke poput Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja te rasprava o stanju u gradskim javnim poduzećima.

Organizacija i naplata parkiranja, tema je koja je proteklih mjeseci pobudila najviše zanimanja ali i nezadovoljstva kod Mostaraca, još je jednom povučena s dnevnog reda i ostavljena za neku drugu sjednicu.

“Mislim da su određeni vijećnici pali pod loše procjene medija koji su, na žalost, negativno naklonjeni ovom projektu. Ovo se pitanje, na neki način, pokušava i politizirati. U krajnjem slučaju, ako nismo za ovaj način organizacije parkiranja, onda treba jasno reći što želimo i želimo li uopće riješiti problem mirujućeg prometa”, kazao je u izjavi za medije mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić.

Po njegovim riječima, u četvrtak, nakon sjednice Kolegija Gradskog vijeća, bit će poznato hoće li se vijećnici o spomenutoj odluci izjašnjavati prije ljetne stanke u radu Gradskog vijeća.

Od 19 za današnju sjednicu predloženih točki dnevnog reda “preživjelo” je samo njih šest, među kojima je najvažnija ona o nastavku realizacije projekta odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda, za čiju je realizaciju dio sredstava osigurala Svjetska banka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*