Paravinju policija uhvatila na djelu dok je silovao konobaricu još prije 16 godina

Mlada konobarica koja je izbjegla iz Hrvatske u vrijeme rata i godinu dana živjela u Staroj Pazovi bila je prva žrtva monstruma Dragana Paravinje, a za napad na nju mu nikad nije suđeno.

Jutarnji list piše da se zločin dogodio 1995. Dakle, prije nego što se doznalo za druge Pravinjine zločine počinjene 1996. i 1997 . godine za što je u Srbiji osuđen na zatvorsku kaznu od četiri i pol godine.
Svoj iskaz djevojka je povukla uoči suđenja pa je postupak stoga obustavljen, iako su ga policajci uhvatili na djelu na suvozačevom sjedištu automobila na livadi iza dječjeg vrtića u Staroj Pazovi.

Bilo je to njegovo prvo silovanje. Otad vreba mlade autostopistice i vodi ih na sporedne ceste u zabiti gdje ih pokušava silovati.

Zadnja među njima je, vjeruje se, mlada Drnišanka Antonija Bilić za kojom se traga već 40 dana.

Paravinja je prvoj žrtvi prišao u kafiću u kojemu je radila, nedaleko od naselja u Novoj Pazovi gdje je živio sa suprugom Milijanom i dvojicom sinova.

Nagovarao ju je da je poveze kući, što je ona isprva odbila. Ostavio joj je svoj broj mobitela, a dočekao ju je ispred kafića nakon radnog vremena.

Nesretnica je ipak pristala da je poveze s obzirom da je Paravinja poznavao njezinog oca.

Na putu prema kući skrenuo je na livadu iza lokalnog dječjeg vrtića i nasrnuo na nju.

Žrtva je počela vrištati što su čuli prolaznici i pozvali policiju. Zagrebački list piše da su Paravinju policajci zatekli na djevojci koja je bila uplakana, izgrebena i poderane odjeće.

Ona je iskaz povukla zbog sramote i strahujući od osude okoline.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*