Petogodišnja Vukovarka Mia Lana treba pomoć! Mora na operaciju koja stoji 100.000 kuna

mia-lanaPetogodišnja Vukovarka Mia Lana boluje od teške i rijetke bolesti. Njezine su dječje kašice začinjene lijekovima, njezin život sasvim drukčiji od vršnjaka. Lijek za njezinu bolest postoji, ali ne u nas.

Iako ima gotovo pet godina, malena Mia Lana ne pjeva, ne govori i ne hoda. S četiri mjeseca dijagnosticiran joj je Lenox-Gaustitov sindrom, teška i rijetka bolest atipičnog oblika.

Epileptične napade djelomično smire tablete. Tri antiepileptika nekoliko puta na dan plus aminokiseline previše je za odrasle, kamoli za ovu malenu djevojčicu.

Njezini roditelji Sanela i Davor pokrenuli su humanitarnu akciju kako bi joj omogućili implanataciju matičnih stanica. Javili su se dobri ljudi, no za operaciju u Austriji i rehabilitaciju nakon povratka u Vukovar potrebno je više od 100 tisuća kuna.

Ovi skromni Vukovarci ne mogu sami platiti tolike troškove, zato mole dobre duše da im pomognu i vrate malenoj osmijeh na lice.

Ako ste u mogućnosti pomoći ovoj vukovarskoj obitelji i njihovoj djevojčici osigurati bolje sutra možete im uplatiti donaciju na žiro račun u Privrednoj banci Zagreb na ime majke djevojčice Sanele Knezović. Broj računa je 2340009-3110331234

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*