Policija ulovila Lijanovića dok je vozio triput brže od dopuštenog

Policija u Zapadnohercegovačkoj županiji u proteklih je nekoliko tjedana zabilježila više slučajeva u kojemu su automobili u naseljenim mjestima vozili tri do četiri puta brže od ograničenja. Prema izvještaju policije, među njima je i jedan od nasljednika braće Lijanovića, suvlasnika mesne industrije iz Širokog Brijega i lidera Narodne stranku Radom za boljitak.

Kako je u ponedjeljak objavila policija u Širokom Brijegu, Željko Ivanković Lijanović, kojemu se samo navode inicijali, vozio je kroz naseljeno mjesto Višnjicu u Grudama potkraj rujna u večernjim satima brzinom 131 km/h na dijelu ceste na kojoj je brzina ograničena na 40 km/h.

Nakon kraće potjere policijski službenici zaustavili su vozilo, legitimirali vozača iz te putem pošte uručili prekršajni nalog.

Policijski presretač u Županiji Zapadnohercegovačkoj zabilježio je rekord u mjestu Rastovači u općini Posušju, gdje je zaustavio vozilo nakon što se kretalo brzinom od 144 km/h na dijelu ceste na kojemu je brzina ograničena na 60 km/h.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*