Predrag Matić: Nikolić sanja veliku Srbiju, a ja Claudiju Schiffer

Hrvatski ministar branitelja Predrag Matić prokomentirao je izjave novog srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića koji je u intervjuu Frankfurter Allgemeine Zeitungu kazao da je ponosan na svoju četničku prošlost i ustvrdio da je “Vukovar srpski grad u koji se Hrvati nemaju što vraćati”.

“Ima ona poslovica – Što sto pametnih napravi, jedan onaj druge vrste može upropastiti. Sve što smo u Vukovaru 13 godina nakon mirne reintegracije uspjeli uspostaviti takvim se pokušajima i takvima izjavama sigurno ne čini dobro. Niti onom kraju, niti onim stanovnicima, ni Hrvatima, a niti Srbima za koje se on izgleda tako jako zalaže”, izjavio je Matić, piše Vjesnik.hr.

Na pitanje kako vidi budućnost suradnje sa Srbijom i Nikolićem kao njenim predsjednikom, Matić je odgovorio da će se sa Srbijom i dalje morati surađivati kao sa susjednom državom.

Matić je prokomentirao i Nikolićevu izjavu da i dalje sanja veliku Srbiju. “Gledajte, on kaže da postoje snovi koji se nikad neće ostvariti i s njime se slažem. Na primjer i ja sam ponekad razmišljao o Claudiji Schiffer i shvatio sam da se ti snovi neće ostvariti”, poručio je Matić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*