Raguž optužio protukandidate da izbjegavaju izravna medijska sučeljavanja

Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, Martin Raguž, ponovno je optužio svoje protukandidate za izbor na ovu dužnost da izbjegavaju izravno medijsko sučeljavanje u okviru kampanje pred izbore zakazane za 3. listopada.

– Na unaprijed zakazano sučeljavanje kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na predstojećim izborima jedini se odazvao Martin Raguž.  Ako se ostalim kandidatima može vjerovati, imali su druge obveze ali bi ipak za ubuduće trebali naći bolju ispriku jer i Borjana Krišto i Željko Komšić još od prvog dana izborne kampanje izbjegavaju sučeljavanja s Martinom Ragužem, navedeno je iz Raguževog izbornog stožera.

– Jedino što nam ostaje pretpostaviti je da ovo, kao i sva ostala dosadašnja sučeljavanja svjesno i namjerno izbjegavaju s ciljem očuvanja svog lika od debakla koji bi ih zadesio u izravnom sučeljavanju s Martinom Ragužem. Oni se tako postavljaju iznad potreba birača za predstavljanjem svojih programa i već pokazuju kako ih ne zanima mišljenje naroda. Ili žive u nekim svojim virtualnim državama gdje su aristokracija jednog i totalitarizam drugog kandidata normalna pojava. Ako je tako, moramo ih upozoriti da su takva uređenja davno prevaziđena i moguća samo u virtualnim svjetovima. A zapitati bi se trebali i svi građani Livna i Herceg-bosanske županije, koji su rodno mjesto i prebivalište Borjane Krišto, kako misli zadobiti njihovo povjerenje kad se nije udostojala ni tu odazvati na sučeljavanje s Martinom Ragužem. Isti debakl se pojavio navečer kada je Raguž gostovao na Televiziji Sarajevo – zaključeno je u priopćenju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*