Razbijen lanac elitne prostitucije u Hrvatskoj, uhićen poznati fizioterapeut Perunović

Hrvatska policija nastavlja intenzivno raspetljavati lanac elitne prostitucije u kojem su svodnici podvodili djevojke iz lokalnog svijeta mode i zabave, u slučaju koji je uzburkao čitavu javnost, o čemu su hrvatski mediji izvjestili još jučer.

Za sada se jednom od osumnjičenih organizatora na teret stavlja da je od ožujka prošle do lipnja ove godine imućnim klijentima, mahom bogatim poslovnim ljudima, na njihov zahtjev slao odabrane djevojke. Druženje s njima na razuzdanim zabavama po stanovima i hotelima diljem Hrvatske, kao i njihove seksualne usluge, plaćali su od 300 do 1.000 eura.

Iza rešetaka remetinečkog zatvora za sada je završilo tek dvoje osumnjičenih. Pritvor im je, sudeći prema pisanju riječkog Novog lista, određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, te mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.

Naime, za uhićenog svodnika Nebojšu Perunovića , koji je kao uspješan fizioterapeut dobro poznat u sportskoj javnosti, već se godinama nagađa da organizira prostituciju. Lista njegovih klijenata još nije službeno obznanjena, dok su među djevojkama koje su pružale seksualne usluge bile domaće starlete, kvazi-pjevačice i sudionice raznih natječaja ljepote.

U opširnoj obrani, što ju je iznio nakon uhićenja, osumnjičeni svodnik kao opravdanje je ponudio ogromne dugove u koje je zapao.

Nebojša Perunović je poznati fizioterapeut koji je u posljednjih 20-ak godina pomagao vrhunskim sportašima, u nizu sportova. Između ostalog, sredinom 90-ih “opsluživao” je Davis cup reprezentaciju, a u posljednje vrijeme je to bila ženska odbojkaška reprezentacija.

Jedna od njegovih “pacijentica” bila je svojedobno i tenisačica Ana Kurnikova, u vrijeme dok je igrala na turniru u Bolu. Na popisu priznatog terapeuta je bila i tenisačica Jelena Kostanić, tvrdi riječki list.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*