Ruža Tomašić poziva sve pravaše pod “Pravaški kišobran”

Na drugom saboru Hrvatske stranke prava – dr. Ante Starčević održanom danas u Zagrebu Ruža Tomašić ponovno je izabrana za predsjednicu te stranke.

Tomašić je najavila nastavak pravaške politike, vraćanje dostojanstva hrvatskom čovjeku te okupljanje srodnih stranaka pod, kaže, pravaškim kišobranom.

Na saboru je sudjelovalo 1200 izaslanika iz svih 20 županija, Grada Zagreba, BiH i iseljeništva, a nazočili su mu i predstavnici drugih stranaka kao, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te sindikata.

Jedna od najmlađih političkih opcija u Hrvatskoj, nakon što je na izborima stekla parlamentarni statusa, stekla je legitimitet i legalitet da nastavi provoditi svoj politički projekt “Pravaški kišobran”, smatraju u HSP-u dr. Ante Starčević.

“Riječ je o okupljanju i ujedinjenju svih onih koji pripadaju starčevićansko-pravaškom i demokršćanskom svjetonazoru kako bi osnaženi izašli na lokalne izbore i ostvarili izborni rezultat kakav zaslužuje najstariji i jedini izvorno hrvatski politički svjetonazor”, priopćeno je iz stranke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*