Sanader se vraća u politiku kad Hrvatska uđe u EU

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić izjavio je u intervjuu tjedniku “Globus” kako je uvjeren da će se bivši hrvatski premijer Ivo Sanader vratiti u politiku. Bebić ipak misli da se Sanader još ne bi trebao vraćati jer u ovom trenutku “to ne bi bilo korisno ni za njega, ni za bilo koga”. On je mišljenja da bi se Sanader mogao vratiti “kada se prevlada ova situacija, kada uđemo u EU”.

“Uvjeren sam da će za njega u budućnosti biti političkog prostora”, rekao je Bebić. Potvrdio je da i dalje viđa i čuje sa Sanaderom, no ne kao prije. Uvjeren je da Sanaderova ostavka ipak neće zasjeniti njegovih osam premijerskih godina, ali mu ipak zamjera način na koji je otišao, no ne misli mijenjati mišljenje o nekom na osnovi dvije, tri stvari s kojima se ne slaže.

Sanaderu još zamjera što se nije kandidirao za predsjednika države. “Imao bi velike šanse”, smatra Bebić. Bebuć tvrdi da Sanader “nema zamjerki na rad vlade Jadranke Kosor” te da nema namjere na bilo koji način remetiti rad HDZ-a ili pak narušiti većinu u Saboru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*