Sanaderov odgovor punici: A što je 100.000 eura!

A što je 100.000 eura! Tom je rečenicom bivši hrvatski premijer Ivo Sanader odgovorio svojoj punici kad ga je pitala: “Zašto si kupio grobnicu u Zagrebu, a ti i Mirjana ste rođeni Splićani?” Na Sanaderov odgovor punica je reagirala novim pitanjem: “Ivo, tko će ti od Zagrepčana doći na sprovod?” Pitanje je razljutilo njezina zeta i telefonska veza se prekinula.

To je samo jedna u nizu pikanterija iz ispovjesti Sanaderove punice Karmele Šarić koju je danas objavio Jutarnji list. Navedeni detalj Karmela Šarić je ispričala Uskokovim istražiteljima u siječnju ove godine, a ispričala je i zanimljivu priču o silnoj imovinu uknjiženoj na ime njezina supruga.

Sanader je više puta od svoga punca Ive Šarića tražio potpis i osobnu iskaznicu, bez objašnjenja o čemu se radi, da bi Šarićevi tek kasnije shvatili da su upisani kao vlasnici velikog broja zemljišta, posvjedočila je Uskoku Karmela Šarić

“Moj suprug nije bio u Austriji više od 20 godina, s Ivom Sanaderom nije odlazio na put u Austriju, a nije putovao ni po Hrvatskoj. Moj zet bi dolazio k nama u Zagrebu, u stan u Kozarčevoj, i pozivao bi mog muža: ‘Nono, dođi sa mnom, imaš nešto potpisati!’ Nikad mu nije rekao što to treba potpisati. Ja sam bila prisutna u nekoliko navrata kad je on tako postupio, no moj suprug Ivo Šarić nije znao što potpisuje, niti mu je on to objašnjavao”, rekla je Sanaderova punica Uskokovim istražiteljima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*