SDP je napravio veoma, veoma loš izbor

“SDP je značajan dio podrške ostvario na ‘državi za čovjeka’ i na promjenama. Niti ima države za čovjeka, niti su napravljene promjene, jer je SDP napravio kompromis sa strankom koja je godinama na vlasti. Ona je odgovorna za sve ono što ne valja, pa, eto, i zaslužna za ono što eventualno valja. Odgovornosti su sada veće od zasluga, tako da ja mislim kako je SDP napravio veoma, veoma loš izbor”

Edhem Bičakčić, jedan od osnivača SDA, u intervjuu “Dnevnom avazu”

4 Comments

  1. Naravno. Svatko osim Hrvata, njima će SDP, uz pomoć nekolicine hrvatskih foteljaša i kloniranih Hrvata (slučaj Goražde!) odrediti put. Ako uspije.

  2. Politika Z. Lagumdzijica i jnegovi istomisljenika rusi B. i Hercegovinu. Muslimani koi su izabrali Lagumdzijica pitat ce sami sto naravismo. B.i Hercegovinu koju zagovara Lagumdzijic, nece proci. Sve vise odugovlacenje stvara medjunarodnu zajednicu uzbudjenu.Hrvati budite ustrajni i nepopustite. Svi izgledi crno se pise o B. i Hrcegovini.

  3. HSP JE LEGALNO UŠAO U VLAST I LJUBIĆ MOŽE GOVORITI SAMO ONIM KOJI SLJEPO VJERUJU DOKTORU I NJEGOVIM IDEJAMA.ČOVIJEK IZGUBLJENE ORJENTACIJE U SVOME POLITIĆKOM DJELOVANJU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*