SDP BiH prvi predao liste kandidata za izbore u listopadu

Foto: Sarajevo-x.com
Zlatko Lagumdžija, Željko Komšić i Nermin Nikšić predali su Središnjem izbornom povjerenstvu BiH kandidatske liste Socijaldemokratske partije BiH. Predali su liste sa imenima 581 kandidata koji će se naći na glasačkim listićima za sve nivoe vlasti koji se biraju na općim izborima 3. oktobra ove godine.

Predstavnici Povjerenstva zahvalili su se čelništvu SDP-a na činjenici da su osobno predali kandidatske liste, te na činjenici da su prvi koji su to uradili. “Ovom prilikom bih apelirala i na ostale stranke da što prije predaju liste, kako se ponovo ne bi dogodilo da svi predaju zadnji dan što i pored činjenice da smo na to spremni i da je to njihovo pravo, uveliko otežava sam proces”, kazala je Irena Hadžiabdić, predsjednica Povjerenstva.

Predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija kazao je kako su u SDP-u željeli predati liste tijekom lipnja, kako bi to ipak bilo “u prvom polugodištu“. U šali je kazao kako su, kako to stari običaji nalažu, željeli ponijeti i prigodan poklon, ali da SDP ipak ima strogu politiku kad je u pitanju sukob interesa.

Izvor: Sarajevo-x.com

1 Comment

  1. klon od hrvata jos jednom ide protiv interesa vlastitog naroda,,pitam ga u ime koje je njegov sef lagumdjija branio mudjahedine u bih,,koju to on socijaldemokraciju zastupa,,pa sdp ti je promuslimanska stranka koja cuci u rezervi iza sda i silajdjica,,na clanstvo u stranci ti ne zamjeram,tvoj izbor—ALI PASJI SINE TI BI OPET DA PREDSTAVLJAS NAROD KOJI JE PROTIV TEBE,,MARS SMRADU U LJUDSKOM OBLIKU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*