Srpski specijalci pretresli kuću Mladićevog sina, nije pronađeno ništa!?

Pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP-a Republike Srbije rano jutros su započeli pretres stana Darka Mladića, sina haškog optuženika Ratka Mladića.

Pretres kuće na Vidikovačkom vencu započeo je na osnovi naredbe Tužitelja za ratne zločine Vladimira Vukčevića.

Kako je priopćeno iz Tužiteljstva za ratne zločine, cilj pretresa je potraga za dokazima i tragovima koji bi ukazali na mjesto gdje se skriva Ratko Mladić.

Bivši zapovjednik Vojske Republike Srpske, Ratko Mladić, pred Haškim tribunalom je optužen za genocid u Srebrenici, ratne zločine i zločine protiv čovječnosti počinjene tijekom rata u BiH 1992-1995.

Miloš Šaljić, odvjetnik obitelji Mladić, rekao je danas Srni da pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP-a Srbije nisu ništa našli prilikom pretresa stana Darka Mladića, sina haškog optuženika Ratka Mladića, u Beogradu.

“Ja se nalazim u stanu, gdje je bio Darko, djeca su otišla u školu i vrtić. Pretres je bio korektan, sve je bilo u redu i pretres se privodi kraju”, rekao je Šaljić.

Na osnovu naredbe tužitelja za ratne zločine Vladimira Vukčevića, pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP-a Srbije rano jutros su započeli pretres stana Darka Mladića.

Policija je u proteklih 15 godina u više navrata pretresala objekte koji pripadaju Darku Mladiću, a prilikom tih pretraga, iako nije pronađen sam bjegunac, zaplijenjena je, kako se navodi, izvjesna količina novca i materijala koji bi mogli poslužiti u istrazi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*