Suradnica CNN-a podržala američke marince koji su urinirali po mrtvim Talibanima

Politička analitičarka koja surađuje sa CNN-om, Dana Loesch (33), nasuprot većinskom zgražanju javnosti nad postupkom američkih marinaca koji su mokrili po tijelima ubijenih talbinskih boraca, smatra kako je čin uriniranja po mrtvim tijelima “baš cool”, čak navodi kako bi i sama napravila isto kad bi imala priliku.

Kako prenosi, Huffingtonpost ona je u svojoj je radio emisiji The Dana Show, emitiranoj u četvrtak, a nakon što je pogledala snimku marinaca koji uriniraju po mrtvim Talibanima, cijeli slučaj prokomentirala riječima: “Spustila bih hlače i napravila isto. Ovi dečki zaslužuju milion bodova zato jer su cool”.

– Čekajte malo, zaustavite ovo. Može li mi netko objasniti kako može biti skandal ako netko urinira po talibanskom lešu? Talibani pripadaju organizaciji koja je ubila više od 3.000 Amerikanaca. Ja bih spustila hlače i napravila isto. Ovi dečki zaslužuju milijun bodova zato jer su cool, zar je to prežestoko za reći? Dajte ljudi… pa ovo je rat. Što si ljudi misle? Nisam politički korektna, ali što bi mi trebali? Sjesti s njima i piti čaj? Urinirali su po mrtvim Talibanima – imam li ja kao građanin SAD-a problem s tim? Ne, nimalo, kazala je.

Podsjetimo, Sjedinjene Američke Države pokrenule su službenu istragu protiv vojnika koji su umiješani u ovaj slučaj.


(Hrvatska riječ)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*