Svećeniku iz Antunovca na Božić ukraden i slupan mercedes

Svećenik Andrija Vrbanić je svojim vjernicima u Antunovcu, na božićnoj jutarnjoj misi, rekao je kako je tek oko 6 sati ujutro došao iz policije. Kad su se vjernici počeli pogledavati razmišljajući zbog čega ga je policija privela, svećenik se požalio da su mu tijekom polnoćke opljačkali župni ured, provalili u skupocjeni mercedes, pobjegli njegovim autom i razbili se na putu do Čepina.

– Naravno, to je isti onaj lopov koji je i ranije provaljivao u župni ured. I nisu mu smetale nadzorne kamere koje su ga snimile! Sjećam se kada su me prošli put opljačkali, tada su me u policiji pitali zašto sam prozor ostavio otvoren ‘na kip’.

Sad očekujem da me pitaju zašto sam ključeve od automobila ostavio na kuhinjskom stolu u župnom uredu –  rekao je s oltara antunovački svećenik.

U policiji saznajemo da je lopov (32) iz Osijeka te da je već od ranije poznat po raznim kazneno-imovinskim deliktima.

Već smo ga priveli državnom odvjetništvu, saslušali i pustili, kažu u policiji.

Saznajemo da je lopov iz župnog ureda ukrao dva foto aparata, mobitel i manju količinu novca. Potom je uzeo ključeve od skupocjenog Mercedesa i krenuo vozilom prema Čepinu. Nakon što se između Ivanovca i Čepina, kod šume Lug, prevrnuo divljajući automobilom, ostavio je vozilo pored ceste i nastavio bježati. Policija ga je brzo pronašla.

Izvor: 24sata.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*