Tužiteljstvo u Š. Brijegu podiglo optužnicu protiv bjegunca Knezovića za ubojstvo navijača FK Sarajevo Vedrana Puljića

Kantonalno Tužiteljstvo u Širokom Brijegu podiglo je optužnicu protiv Olivera Knezovića, koji se sumnjiči za ubojstvo navijača nogometnog kluba Sarajevo, Vedrana Puljuća u listopadu 2009. godine u Širokom Brijegu.

Oliver Knezović osumnjičen je za ubojstvo Puljića za vrijeme navijačkih nereda 4. listopada 2009. godine, prije nogometne utakmice između Širokog Brijega i Sarajeva, te za pokušaj ubojstva još šest osoba, izvijestila je Onasa.

Tužiteljstvo u Širokom Brijegu istovremeno je obustavilo istragu protiv 29-godišnjeg policajca Dragana Vujevića, koji se sumnjičio za ubojstvo Puljića, potvrdila je za novinsku agenciju Onasa, glavna tužiteljica Tužiteljstva u Širokom Brijegu Vesa Čavar.

“Od prvog momenta bilo mi je apsolutno jasno da se radi o potpuno nevinom čovjeku, da je u momentu svih ovih događanja ponašao se kao častan i savjestan policajac i to se nakon ove istrage pokazalo točnim”, kazala je za spomenutu agenciju odvjetnik Vujevića, Nada Dalipagić.

Osumnjičeni Oliver Knezović je nekoliko dana nakon uhićenja pobjegao iz pritvorske jedinice u Širokom Brijegu pred očima osam sudskih policajaca. Danas, kako se pretpostavlja, boravi u Hrvatskoj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*