U Centru studiranja u Orašju promovirano 87 diplomanata

orasje-diplomanitiU Orašju je dekan Fakulteta prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti prof. dr. Zoran Primorac na svečan način uručio diplome o završenom fakultetu 87 diplomanata.

Na svečanosti koja je održana u kino dvorani u Orašju promoviran je jedan magistar struke primarnog obrazovanja, 30 profesora razredne nastave, 35 profesora predškolskog odgoja, 10 prvostupnika informatike i 11 prvostupnika predškolskog odgoja, ukupno 87 diplomanata.

Ovo je već četvrta promocija u Orašju.

Na iznimno dobro organiziranoj i lijepoj svečanosti u prepunoj dvorani Gradskog kina u Orašju predstavnici Županije Posavske zahvalili su Sveučilištu iz Mostara i ovome Fakultetu, te osobno dekanu dr. Zoranu Primorcu na kvaliteti rada i iskazali spremnost za svekoliku pomoć daljnjem razvoju Sveučilišta i ovog Fakulteta.

Među uvaženim gostima bili su uz predsjednika Vlade ŽP Marijana Oršolića, predsjednik Skupštine ŽP Mario Jurkić, ministar prosvjete Ivo Jelušić, načelnik općine Orašje Đuro Topić, ravnatelj srednje škole Branimir Leovac. Uz pozdravljanje prodekana, nastavnika, suradnika i rodbine svečara, posebno je pozdravljen i dekan sa Osječkog Sveučilišta dr. Radoslav Galić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*