U Ljubuškom napadnuta Štefica Galić, supruga Nedjeljka Galića i glavna urednica portala Tačno.net

Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića i glavna urednica portala Tačno.net, napadnuta u srijedu navečer u Ljubuškom.

Kako je za RSE potvrdio jedan od urednika portala Tačno.net Amer Bahtijar, Šteficu Galić je napadnuta sinoć oko 22.30 sati je, tijekom redovne šetnje od kuće do samostana.

Napad je uslijedio dva dana nakon hajke zbog prikazivanja filma “Neđo od Ljubuškog” o njenom pokojnom suprugu. Događaj je prijavljen policiji, a Štefica Galić je nakon liječničkog pregleda puštena kući.

MUP Zapadnohercegovačke županije priopćio je dan se sinoć iza 22 h, na Trgu sv. Ante u Ljubuškom, dogodio prekršaj protiv javnog reda i mira u kojem su sudjelovale dvije ženske osobe.

U 22:30 sati Policijska uprava Ljubuški zaprimila je prijavu da su, zbog lakših tjelesnih ozljeda zadobivenih u tučinjavi, u Domu zdravlja Ljubuški medicinsku pomoć zatražile Š. G. (49) iz Ljubuškog i V. D. (56) s Humca.

Glasnogovonik MUP-a Zapadnohercegovačke županije Damir Čutura nije htio potvrditi da se radi o Štefici Galić i Veri Dedić, kazavši kako je prekršajna obrada o ovom događaju u tijeku, te da će ona dati odgovore o tom tko je izazvao incident i zbog čega.

Također, je kazao kako se tvrdnje pojedinh medija da je Š. G. pretučena, mogu kvalificirati kao huškačko novinarstvo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*