U Zagrebu se sastale Jadranka Kosor i Borjana Krišto

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Borjana Krišto boravila je danas u Zagrebu gdje se sastala s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor. Kako je priopćeno iz hrvatske vlade, premijerka Kosor je tijekom susreta u Banskim dvorima istaknula da Hrvatska podupire jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu tri konstitutivna naroda i jednakopravnih građana. I ovom prigodom Jadranka Kosor je izrazila podršku Bosni i Hercegovini na putu u euroatlantske integracije.

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Borjana Krišto zahvalila je premijerki Jadranki Kosor na osobnoj potpori te na potpori koju Hrvatska daje Bosni i Hercegovini. Osvrnula se na Program gospodarskog oporavka i pohvalila nastojanja hrvatske vlade u njegovoj provedbi.

Na sastanku se razgovaralo o prijateljskim odnosima Hrvatske i Bosne i Hercegovine kao i o jačanju suradnje između dvije zemlje, stoji u priopćenju.

1 Comment

  1. Bože sačuvaj narod od oba HDZ u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.Dosta je bilo propali 20 godina.Jedini spas za Hrvate je Koalicija HDZ 1990 i HSP Bosne i Hercegovine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*