Upali u stan i napali suprugu vukovarskog geradonačelnika

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je danas kako je sinoć oko 20 sati više maskiranih počinitelja prijeteći oružjem napala i lakše ozlijedila 52-godišnjakinju, no policija ne želi potvrditi da se radi o supruzi vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe, kako javljaju mediji.

Sinoć oko 20 sati više maskiranih nepoznatih počinitelja, uz prijetnju oružja i fizičke snage, na Trgu Republike Hrvatske, počinilo je razbojništvo nad 52-godišnjom Vukovarkom.

Vukovarka je u napadu zadobila lakše ozljede, a počinitelji su se ubrzo udaljili s mjesta događaja pri čemu nije počinjena veća materijalna šteta. Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatih počinitelja kaznenog djela, navodi se u priopćenju Vukovarsko-srijemske policije.

Neslužbeno se može saznati kako je riječ o napadu na suprugu vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe koji se dogodio u njihovom zajedničkom vukovarskom stanu. Nakon napada, počinitelji su napustili stan, pričinivši manju materijalnu štetu.

Supruga Željka Sabe, koji se u trenutku napada nije nalazio u stanu, pomoć je zatražila u vukovarskoj bolnici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*