Vladi RH pisao “Samouki majstor berač šparoga i ne tako kvalificirani berač gljiva”

sparoga-branjeNa Facebook hrvatske Vlade stigla je i sarkastična poruka vezana uz namete za branje šparoga, gljiva, visibaba, kestena…

“Samouki majstor berač šparoga i ne tako kvalificirani berač gljiva. Vatavuk Ivo”, kako se autor potpisao, postavio je sljedeći komentar:

Ubrao sam jučer četiri šparoge i gljivu iako sumnjam u jestivost gljive. Hoćete li biti ljubazni pa mi pošaljite inkasera na vrata da mu dam jednu šparogu i četvrtinu gljive.

To je naime vaših 25 posto. Ukoliko nitko od predstavnika države ne dođe po to, bit ću vam prisiljen ispostaviti račun za skladištenje, čuvanje, obradu papirologije i spomeničku rentu. Dnevna tarifa za ovu moju uslugu je oko 1.140,00 kn/šparoge i 1.437,00kn/gljive + PDV, tako da vas savjetujem da čim prije pošaljete svoje predstavnike, jer ako nitko ne dođe unutar 24 sata, moram još dodatno naplatiti uslugu zamjene vode u čaši sa šparogama i prepakiranje gljive u sigurnu, u EU odobrenu ambalažu s niskim postotkom radijacije. Smatrajte se obaviještenima. Hvala i lijep pozdrav.

Samouki majstor berač šparoga i ne tako kvalificirani berač gljiva. Vatavuk Ivo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*