Vlajki: Granice još nedefinirane, u BiH Srbi žele sa Srbijom, Hrvati sa Hrvatskom, a Bošnjaci bi uspostavili šerijat

Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki kazao je da je položaj Hrvata u BiH neodređen i da je to posljedica geostrategije, budući da se “još se ne zna što će biti s cijelim područjem, jer granice još nisu definitivne”.

U intervjuu za beogradsku “Politiku” Vlajki navodi da “Amerika forsira islamizaciju Balkana, i to kao ideološki koncept”. On dodaje da Amerika ide na stvaranje “velike Albanije” i islamskog Balkana da se muslimanima oduži za sva zla koja im je napravila na Bliskom i Srednjem istoku i da onemogući ujedinjenje Europe.

Prema njegovim riječima, Hrvati u Hrvatskoj, uz podršku Rima, i s poboljšanim odnosom s Republikom Srpskom, “sudjeluju u stvaranju fronta protiv islamizacije”.

Također, poboljšavaju se odnosi i između Hrvatske i Srbije, odnosno Hrvata i Srba. Vlajki smatra da će ulazak Hrvatske u EU znatno doprinijeti poboljšanju ukupnih prilika i u RS.

“Hrvatsku podržava Berlin, vodeća financijska sila u EU. S druge strane, očito je da kapital arapsko-islamskog porijekla mnogo više ulazi u krajeve koji su podložni islamizaciji. Treći blok suprotstavljanja islamizaciji čini Srpska pravoslavna crkva koja ide prema ekumenizmu. Kršćanstvo se spaja na svim frontovima – pravoslavlje, katoličanstvo i protestantizam. Moj utisak je da dolazi do stvaranja jedne kršćanske Europe u ideološkom smislu. To će imati i druge efekte – ekonomske, kulturne, političke”, tvrdi Vlajki.

Komentirajući činjenicu da ni poslije četiri i pol mjeseca nije formirana vlast na razini BiH, potpredsjednik RS kaže da je “to posljedica činjenice za koje nitko istinski nije zainteresiran za BiH”.

– Bošnjaci koji su na vlasti razmišljaju o uspostavljanju neke vrste šerijata. Hrvati žele da budu dio Hrvatske, a Srbi žele da se osamostale, a zatim, vjerojatno, da se spoje sa Srbijom, kaže Vlajki i naglašava da političko rukovodstvo Bošnjaka smatra da će im “međunarodna zajednica” pomoći da ostvare svoj cilj – da se domognu cijele BiH.

4 Comments

  1. Drzava silom stvorena nema duga vika. Medunarodna zajednica prisilno drzi Narode u ropstvu. Zasto siliti narpde da zivu u jednoj drzavi bez privole.Svi oni koi govore o slobodi i pravo Naroda oni lazu. Komu odgovara Drzava koji narod ne voli. Svjetska Massonery oni su ti koi kreatiraju zlo i Narode guraju u zajednicku Drzavu koju oni nevole. Zaste se nedzvoli slobodno opredjeljenje.

  2. Vlajki je đubre za kontejner i samo tamo može prićati svoje budalaštine.Seronja po potrebi za medije u Republici Šumskoj sa međedom Dodikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*