Vlast blokira onaj tko ne uvažava izborni legitimitet

Vlast blokira onaj tko je pokušava uspostaviti na nemogućim premisama, ne poštujući duh Bosne i Hercegovine, ne uvažavajući izborni legitimitet jednog konstitutivnog naroda, ne uvažavajući već konzumirani sporazum o rotaciji predstavnika naroda na ključnim pozicijama u državi… Konačno za Bosnu i Hercegovinu je bolje da se blokira uspostava vlasti dok ovi principi budu zadovoljeni nego da imamo blokadu i vlasti i države još četiri godine, do čega bi mogla dovesti neprincipijelna koalicija

Božo Ljubić, prdsjednik HDZ-a 1990, u intervjuu “Večernjem listu”

3 Comments

  1. U livanjskom kantonu,točnije u bolnici u Livnu,gdje je kra de ze na vlasti već preko 20 godina tek porođena djeca se kupaju u najobičnijem sudoperu a zidovi nisu krečeni Bog će ga znati kada,porodilje moraju za sobom između ostalog nositi i električne grijalice pošto je grijanje jako loše,gotovo da ga i nema.Toliko o čestitosti i kvalitetu ove stožerne kriminalno-interesne skupine BH Hrvata zvane kra de ze.

  2. HDZ 1990 i Božo Ljubić su stranka foteljaški ambicija i samo fotelje zanimaju stranaćko tjelo HDZ 1990 i partnera HDZ BiH a ne briga o potrebama Hrvatskog puka u BiH..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*