Volonterke podijelile lijekove veteranima HVO Sarajevo

Udruga organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO Sarajevo proteklog je tjedna organizirala kućne posjete volontera članovima ove udruge starije dobi i slabijeg zdravstvenog stanja te podjelu potrebnih lijekova i higijenskih namjernica.

U okviru ovoga projekta kao volonteri su bili angažirani sudionici Radionice za volontere iz oblasti socijalne i zdravstvene skrbi.

– Izuzetno smo zadovoljni odazivom mladih volontera, koji su posjetili naše članove, te im uručili potrebne namjernice, lijekove i medicinski  pribor, koje je nabavila U.O.O.U.D.B. HVO Sarajevo. Svojim angažmanom mladi su volonteri dali do znanja našim članovima da nisu zaboravljeni, a prijateljski razgovor i lijepa riječ jednako su bili potrebni kao i podijeljene  namjernice, kazao je koordinator projekta Željko Gudelj.

Član Predsjedništva U.O.O.U.D.B. HVO Sarajevo Vladimir Džakula istakao je da su ciljevi ovoga projekta bili unapređenje civilnog sektora zdravstvene službe, pomaganje u očuvanju i njegovanju zdravlja, suradnja s drugim organizacijama, kao i integriranje ovih usluga u zdravstvene i socijalne sisteme BiH.

(A.G./Hrvatska riječ)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*