Vozač Živka Budimira udario u svadbeni salon i razbio službeni ‘passat’

Jerko Dumančić, vozač predsjednika Federacije BiH Živka Budimira, slupao je preksinoć službeni automobil “folskvagen pasat” kada se pijan zabio u zid svadbenog salona “Viktorija” u Posušju.

Kako saznaje Press RS, nesreća se dogodila u utorak oko 21.30, a Dumančić je, nakon što se zakbio u zid, a po dolasku policije odbio izaći iz automobila. Umjesto toga, telefonom je uporno nazivao Budimira, ali je na kraju ipak popustio te je prevezen je u Hitnu pomoć, gdje mu je izmjereno 1,38 promila alkohola u krvi.

“Pretpostavljamo da je Dumančić krenuo kući i da je zaspao za volanom. On je 100 metara prije raskrsnice, koja vodi za njegovo selo Raktino, naglo skrenuo sa puta i udario u svadbeni salon ‘Viktorija’. Srećom, na ulici nije bilo nikoga, tako da je izbjegnuta tragedija. Dumančiću je prilikom udara slomljen nos i ugruvan je po cijelom telu, zbog čega mu je u Hitnoj pomoći u Posušju ukazana liječnička pomoć, izjavio je izvor Pressa RS.

Službeni “pasat” navodno je potpuno slupan.

Inače, ovo je treća nezgoda u kojoj su sudjelovali vozači ili pratnja Živka Budimira. Početkom prosinca prošle godine kod TC “Piramida” u Mostaru u službeni “golf 5”, koji je bio u pratnji Budimira, udario je “audi” kojim je upravljao Željko Pricep iz Kiseljaka.

Nekoliko dana prije toga, Budimirova pratnja sudjelovala je i u sudaru na cesti Mostar – Sarajevo, kada je također razbijen službeni “golf 5”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*