Za Antonijom Bilić digla se cijela Hrvatska, za Franu Kvesića nitko ni prstom da mrdne

Potraga za nestalim Franom Kvesićem (43) iz Dužica kod Širokog Brijega ni šesti dan nije dala rezultata. Franin brat Tomislav, čiju izjavu prenosi Dnevni avaz, kaže da gubi strpljenje jer da nije on sam organizirao potragu i ronioce, upitno je bi li to itko drugi uradio.

“Sve ide tako jadno, veoma sporo! Ne znam šta bi se trebalo dogoditi da bi se ova država zabrinula za bilo što. Ne daj Bože da se vama nešto dogodi i da vam treba pomoć ove države”, rekao je Tomislav Kvesić novinaru Dnevnog avaza, razočaran slabom zainteresiranošću Federalne uprave policije za nestanak njegovog brata.

A u Federalnoj upravi policije, točnije u kabinetu direktora ove institucije, ne znaju je li ih itko kontaktirao i tražio pomoć u pronalaženju tijela Kvesića!

“Ja službeno ne znam ništa! Ne znam ni je li itko tražio pomoć od nas. Znam samo da provjere vrši policija Srednjobosanskog kantona”, izjavila je Iva Trezner, šefica kabineta direktora FUP-a BiH.

Zašto naša država nije u stanju podići sve na noge, kao što je to susjedna Republika Hrvatska uradila tragajući za Antonijom Bilić, Tomislav, kako kaže, to sebi ne može objasniti. MUP SBK posljednji put je u utorak tražio nestalog Franu.

“Osmog ovog mjeseca od 11 do 15.15 sati tražili smo nestalog Franu u jezeru Zdraljevac zajedno s pripadnicima Jedinice za podršku MUP-a SBK, ronilačkog kluba BUK B i rafting kluba iz Jajca”, potvrdili su iz MUP-a SBK.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*