Za ulazak u finale Eura 2012. više od polovice Hrvata odreklo bi se seksa

Koliko je Hrvatima važan dobar plasman na Europskom prvenstvu ukazuje i podatak da ih je 60 posto spremno na neki način žrtvovati se za ulazak Hrvatske u EURO finale – mjesec dana biti na kruhu i vodi, odreći se tuširanja ili pak seksa.

Da su Hrvati pravi nogometni entuzijasti i vjerni navijači potvrđuje i podatak da bi za besplatne karte i put u Poljsku / Ukrajinu bez razmišljanja bili spremni obrijati glavu i obojiti je u hrvatske nacionalne boje (42 posto) dok bi za ovu priliku ipak samo njih 15 posto bilo spremno u tangama odigrati utakmicu na središnjem gradskom trgu.

Istraživanje, koje je za Carlsberg Croatia proveo Centar za istraživanje tržišta GfK, također pokazalo da za više od polovice Hrvata (67 posto) pravo EURO iskustvo predstavlja euforija navijanja za nacionalnu reprezentaciju u dobrom društvu i odličnoj atmosferi, bilo u omiljenom kafiću ili kod kuće.

Užitak u komentiranju, analizi utakmica i procjeni rezultata nalazi njih 22 posto, dok je samo 11 posto kao ultimativno EURO iskustvo navelo putovanje na neku od utakmica što je vjerojatno i posljedica gospodarskih prilika.

Zanimljivo je da su Hrvati zainteresirani za proces priprema za EURO pa je više od polovice (54 posto) ispitanika navelo da bi rado bili dio tima koji priprema ovo prvenstvo. Da je riječ o velikom pothvatu potvrđuje i Carlsbergov tim od oko 500 ljudi, od kojih su neki pune četiri godine radili na pregovorima s UEFA-om i pripremama. Naime, kao službeni partner i pivo EURO-a još od 1988. godine, Carlsberg je i za ovo prvenstvo pazio na sve detalje, od priprema na terenu i organizacije Carlsberg Fan parkova koji nude zabavu i cjenovno prihvatljiv smještaj do najsitnijih logističkih detalja koji će omogućiti serviranje milijun čaša piva u samo 15 minuta pauze tijekom finalne utakmice 1. srpnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*