Živko Budimir posjetio biskupa Komaricu

Predsjednik Federacije Živko Budimir posjetio je jučer banjalučkog biskupa Franju Komaricu u uredu Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Biskup Komarica je Budimira izvijestio o brojnim problemima s kojima se svakodnevno suočavaju Hrvati u Republici Srpskoj. Razgovaralo se, između ostalog, o održivom povratku izbjeglih i raseljenih osoba na prostor RS-a. Komarica je naglasio važnost vjere, koja ulijeva hrabrost i nadu u bolje sutra i spremnost da se konačno pokrenu pozitivni procesi.

Budimir je iskazao svoju zahvalnost Komarici zbog svega dobroga što je činio i čini za hrvatski narod, za katolike, ali i za ljude koji su pripadnici drugih vjera i naroda.

“Svojim djelovanjem pokazujete da ljubav prema Bogu i čovjeku pruža neiscrpnu snagu i hrabrost. Banjalučka biskupija je od izuzetnog značenja za sve Hrvate i katolike u BiH, ali i za stabilnu i jaku Bosnu i Hercegovinu”, rekao je Budimir.

1 Comment

  1. SAMO NAPRIJED UZ TEBE SMO PRAVAŠI SARAJEVA I SIMPATIZERI HSP BiH.NEKA SVI HADEZEOVCI KUKAJU OD MUKE I ZAVISTI PREMA TEBI I TVOJIM SIMPATIZERIMA KOJI IMA DOSTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*