Mesić: Nikolić je mogao kazati i da je Helsinki srpski grad

Novoizabrani predsjednik Republike Srbije Tomislav Nikolić mogao je kazati i da je Helsinki srpski grad, ali ta izjava ništa ne mijenja.

Ovako je bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić i sadašnji predsjednik Stalnog komiteta Internacionle lige humanista, koji boravi u posjetu BiH, prokomentirao za novinare u Sarajevu izjavu Nikolića da je “Vukovar srpski grad”.

Ovu izjavu Nikolić je dao u razgovoru s novinarom Frankfurter Allgemeine Zeitunga, u kojoj je kazao “Vukovar je bio srpski grad. Nemaju (Hrvati) šta da se vrate”.

Govoreći o novoizabranom predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku Mesić je naglasio da će on imati priliku da se potvrdi kao dobar političar.

Podsjetio je da je Karamarko bio njegov šef kabineta, te da je obavljao i dužnost šefa obavještajne službe, da bi potom apstinirao od političkog života, a zatim se ponovo vratio.

Tomislav Karamarko izabran je za predsjednika HDZ-a na izbornom saboru te stranke naslijedivši na ovoj funkciji dosadašnju predsjednicu Jadranku Kosor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*